04192024pia

Levice - avíza a pozvánky, oznamy o akciách a podujatiach

Koncert Dirty Disco Rockers v nitrianskom kultúrnom centre Hidepark

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

NITRA 27. mája 2015 - Minulú nedeľu mala odštartovať séria nedeľných koncertov v nitrianskom kultúrnom centre Hidepark, ktorá bola pre nepriaznivé počasie zrušená. Druhý pokus bude patriť skupine, nitrianskemu publiku veľmi dobre známa, Dirty Disco Rockers. Stretneme sa na Hdeparku v nedeľu 31.mája 2015 o 16:00 hodine.

Koncert Dirty Disco Rockers v nitrianskom kultúrnom centre Hidepark

Dirty Disco Rockers je energická skupina, ktorá spája elektronickú a živú hudbu a pretavuje ju v pestrú hudobnú všehochuť. Ich tvorba je ovplyvnená najrôznejšími žánrami ako sú drum&bass, funk, jazz, post-rock či electro. Okrem toho skupina naživo používa originálnu videoprojekciu z vlastnej dielne. DDR crew sa už podarilo hrať na festivaloch ako Pohoda, United Islands of Prague či L'abore Festival v Nemecku.
Od roku 2013 existujú v pozmenenej zostave ktorú, tvoria dvaja gitaristi Peter ŠimánskyPeter Škorec, na basu hrá Juraj Púčať, živé bicie v podaní Tomáša Hutlasa a DJ Sabiani.
Séria nedeľných koncertov je súčasť projektu Activator podporeného aj z Európskej únie, na ktorom spolupracujú Hidepark (Nitra, Slovensko), KontenerArt (Poznaň, Poľsko) a Slubfurt (Frankfurt nad Odrou, Nemecko). Počas leta absolvuje päť vybraných hudobných projektov z každej krajiny vystúpenia v jednotlivých kultúrnych centrách. Vstup na všetky nedeľné koncerty je zadarmo.

Hidepark je kultúrne centrum v meste Nitra. Hudobné a divadelné festivaly, petanque ihrisko, parkurové ihrisko, snowboardova dráha, u-rampa, oddychová plocha, komunitná záhrada. Park vznikol na bývalej skládke odpadu a odkalisku.
www.hidepark.sk

zdroj a fotografia: Hidepark

NEPREHLIADNITE! Portál NITRAONLINE.SK hľadá spolupracovníkov!

Portál Nitraonline.sk hľadá spolupracovníkov pre obchodné zastupovanie, ale aj na dopisovanie, realizáciu fotoreportáží a videoreportáží, redaktorskú prácu. Príp. ak sa venujete, alebo poznáte niekoho, kto by rád pracoval ako obchodný zástupca pre portál Nitraonline.sk s bezkonkurenčnými províziami, resp. ak poznáte niekoho, kto sa venuje, alebo by sa chcel realizovať napr. v tvorbe zaujímavých videí, video relácii, fotoreportáží, dopisovaní pre portál Nitraonline.sk, ozvite sa.

Tel.: 0903 671 087

e-mailTáto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.


Viac tu: https://www.nitraonline.sk/pracovne-ponuky/669-manazer-obchodny-zastupca-redaktor-fotograf-portalu-nitraonline-sk

Staňte sa spolutvorcom portálu NITRAONLINE.sk!

Ak je vo Vašom okolí niečo, na čo by ste chceli upozorniť, stalo sa niečo vo Vašom okolí, posielajte nám tipy, ); background-position: 50% 100%; background-repeat: repeat-x;">fotografie, videá, informácie, radi ich budeme na portáli Nitraonline.sk uverejňovať. Posielajte na e-mail: info (zavináč) nitraonline.sk, alebo telefonicky na: 0903 671 087

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť

TV program: