04192024pia

Tragický pondelok v Nitre - starenka prechádzala cez cestu bez reflexných prvkov a zrazilo ju auto

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Tragický pondelok v Nitre - starenka prechádzala cez cestu bez reflexných prvkov a zrazilo ju autoNITRA 12. januára 2016 - K dopravnej nehode došlo v pondelok 11.1.2016 ráno o pol siedmej v Nitre na Štefánikovej ulici v križovatke s ulicou Hodžovou. 74 ročná chodkyňa v tmavom oblečení bez reflexných prvkov mimo priechod pre chodcov vošla do jazdnej dráhy vodičovi osobného motorového vozidla Škoda Forman. Následne došlo k zrážke, pri ktorej dôchodkyňa utrpela zranenia, s ktorými bola prevezená do nemocnice, kde ťažkým zraneniam podľahla.
Vodič sa podrobil dychovej skúške s negatívnym výsledkom. K vyšetrovaniu dopravnej nehody bude pribraný znalec odboru cestnej dopravy.

Presná príčina ako aj miera zavinenia tejto dopravnej nehody je v štádiu vyšetrovania.
zdroj: KR PZ Nitra

Andrej Budai photo - video - fotografické a video služby - svadby, stužkové, promócie, birmovky, plesy, rodinné a firemné stretnutia a akcie, športové a spoločenské podujatia...


Portál NITRAONLINE.SK hľadá MANAŽÉRA/MANAŽERKU portálu!

Portál Nitraonline.sk hľadá ambiciózneho, zodpovedného a iniciatívneho človeka na pozíciu manažér/manažérka portálu pre komplexnú správu portálu a obchodné zastúpenie!


Taktiež hľadáme spolupracovníkov pre dopisovanie, realizáciu fotoreportáží a videoreportáží, redaktorskú prácu. Príp. ak sa venujete, alebo poznáte niekoho, kto by rád pracoval ako obchodný zástupca pre portál Nitraonline.sk s bezkonkurenčnými províziami, resp. ak poznáte niekoho, kto sa venuje, alebo by sa chcel realizovať napr. v tvorbe zaujímavých videí, video relácii, fotoreportáží, dopisovaní pre portál Nitraonline.sk, ozvite sa.

Tel.: 0903 671 087

e-mail
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Viac tu: https://www.nitraonline.sk/pracovne-ponuky/669-manazer-obchodny-zastupca-redaktor-fotograf-portalu-nitraonline-sk

Staňte sa spolutvorcom portálu NITRAONLINE.sk!

Ak je vo Vašom okolí niečo, na čo by ste chceli upozorniť, stalo sa niečo vo Vašom okolí, posielajte nám tipy, fotografie, videá, informácie, radi ich budeme na portáli Nitraonline.sk uverejňovať. Posielajte na e-mail: info (zavináč) nitraonline.sk, alebo telefonicky na: 0903 671 087.

 

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť

TV program: