04202024sob

Správy a aktuality zo spoločnosti v meste a okrese Levice

V Nitre vyvrcholila súťaž krásy Fotomodelka 2015, víťazkou Karina Fečková

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

NITRA 25. mája 2015 - Šesťnásť krásnych dievčat z takmer všetkých kútov Slovenska sa predstavilo na finálovom galavečeri 4. ročníka súťaže krásy - Fotomodelka 2015, ktorý sa uskutočnil dňa 13. mája 2015 v Divadle Andreja Bagara v Nitre.

V Nitre vyvrcholila súťaž krásy Fotomodelka 2015, víťazkou Karina Fečková

V súťaži krásy, ktorú organizovala agentúra I M model, nebola výška podmienkou, sa predstavili dievčatá v rozmedzí vekov od 18 do 35 a bolo sa na čo pozerať! Finalistky v nej mali šancu získať veľmi zaujímavé a hodnotné ceny, pričom prvou cenou bol týždňový all inclusive pobyt na Srí Lanke + letenka, fotoaparát, kontrakt s modelingovou agentúrou v Londýne,
postup na Fotomodella d`europa v Ríme, jazykový kurz podľa vlastného výberu v Canadian bilingual institute a ďalšie zaujímavé ceny!

Program galavečera bol naozaj pestrý. Predstavilo sa umelecké tanečné duo Aratron Aspis, ktoré predviedlo fantastickú svetelnú a ohňovú show, s ktorou vytvorili nápis Fotomodelka 2015. Zaspiela speváčka Suzie Hroncová, ktoré je dcérou hudobníka Braňa Hronca a Judy Vargovej, speváčka Kristal,
zatancovala tanečná skupina Bailadora a tanečná skupina Dutty of Gyalz. Okrem toho si diváci mohli vychutnať klaviristu Richarda Rikkoňa so speváčkou Ivannou Bagovou, víťazkou 1. Česko-slovenskej Superstar, Itcha Pčelára a Natáliu Hatalovú. Program tvoril okrem umelcov aj módna prehliadka Zuzany
Bottkovej, plaviek Lisca, športového oblečenia na mieru Happy to be, bižutérie Bizutka.sk, spoločenská a športová obuv MTshoes a prehliadka spoločenských šiat od LK studia. Celé podujatie moderátorsky sprevádzali Marek Trubač, bývalý hovorca prezidenta SR Ivana Gašparoviča a Ľubo Straka.

Porota súťaže, ktorej členmi boli Štefan Skrúcaný, návrhárka Zuzana Bottková, predseda predstavenstva Fotolab Pavel Schreiber, majsterka bodypaintingu Andrea Jacková a iní, mala veľmi ťažkú úlohu, vybrať tie najkrajšie dievčatá. Napokon sa porota dohodla a vyhlásila víťazky súťaže.

Víťazkou súťaže sa stala Karin Fečková z Martina s číslom 2, ktorej ceny odovzdal prof. Štefan Luby, dlhoročný predseda SAV.
Na 2. mieste, čiže 1. vicefotomodelkou sa stala Michaela Zaujecová s číslom 1, ktorej ceny odovzdala minuloročná vicefotomodelka Iveta Mihóková.
Na 3. mieste, čiže 2. vicefotomodelka sa stala Lenka Nehézová s číslom 9, ktorej ceny odovzdala minuloročná 2.vicefotomodelka Marika Mullerová.
Víťazkou sms hlasovania sa stala Henrieta H. z Kútov s číslom 10 a ktorej ceny odovzdala hokejová legenda Jozef Golonka.

Po finálovom galavečeri nechýbala afterparty, ktorá sa konala v nitrianskom Mexiko night club-e. Podľa slov organizátorky tohtoročnej súťaže krásy Ivany Matuškovej bolo Divadlo Andreja bagara na túto akciu skvelým výberom, pretože tento 4.ročník bol zatiaľ najlepší zo všetkých.

Výsledky finále Fotomodelka 2015:
1.miesto: Karina Fečková, č.2
2.miesto: Michaela Zaujecová, č.1
3.miesto: Lenka Nehezová, č.9
víťazka SMS hlasovania: Henrieta H., č.10

V Nitre vyvrcholila súťaž krásy Fotomodelka 2015, víťazkou Karina Fečková

Víťazkám gratulujeme a prajeme veľa úspechov.

Pozrite si fotoreportáž z finálového galavečera Fotomodelka 2015 tu:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.835557186492344.1073742029.386048504776550&type=1&__mref=message_bubble

Ďalšie fotky si môžete pozrieť aj na Facebook stránke súťaže:
https://www.facebook.com/pages/Fotomodelka-Eur%C3%B3py-Fotomodella-DEuropa-Slovakia/165106120259473?
sk=photos_stream
zdroj: Fotomodelka 2015, fotografie: Martin Cintula Creative Photography

NEPREHLIADNITE! Portál NITRAONLINE.SK hľadá spolupracovníkov!

Portál Nitraonline.sk hľadá spolupracovníkov pre obchodné zastupovanie, ale aj na dopisovanie, realizáciu fotoreportáží a videoreportáží, redaktorskú prácu. Príp. ak sa venujete, alebo poznáte niekoho, kto by rád pracoval ako obchodný zástupca pre portál Nitraonline.sk s bezkonkurenčnými províziami, resp. ak poznáte niekoho, kto sa venuje, alebo by sa chcel realizovať napr. v tvorbe zaujímavých videí, video relácii, fotoreportáží, dopisovaní pre portál Nitraonline.sk, ozvite sa.

Tel.: 0903 671 087

e-mailTáto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.


Viac tu: https://www.nitraonline.sk/pracovne-ponuky/669-manazer-obchodny-zastupca-redaktor-fotograf-portalu-nitraonline-sk

Staňte sa spolutvorcom portálu NITRAONLINE.sk!

Ak je vo Vašom okolí niečo, na čo by ste chceli upozorniť, stalo sa niečo vo Vašom okolí, posielajte nám tipy, fotografie, videá, informácie, radi ich budeme na portáli Nitraonline.sk uverejňovať. Posielajte na e-mail: info (zavináč) nitraonline.sk, alebo telefonicky na: 0903 671 087

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť

TV program: