04242024str

Pred Radošinou pri dopravnej nehode vyhasol ľudský život

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

RADOŠINA 14. januára 2015 - Pri dopravnej nehode, ktorá sa stala len niekoľko desiatok metrov od obce Radošina, zahynula jej obyvateľka.

Dopravná nehoda, Radošina, 14.1.2015

33 ročná vodička Škody Fábia idúca smerom na Piešťany, predbiehala traktor a pravdepodobne sa nestihla včas zaradiť do svojho jazdného pruhu. V protismere sa čelne zrazila so Škodou Fábia.
Vodička šedej Fábie a 43 ročný vodič Fábie bielej farby boli po nehode so zraneniami prevezení do nemocnice. 57 ročná spolujazdkyňa z Fábie na mieste dopravnej nehody svojim zraneniam podľahla.

Okolnosti dopravnej nehody prešetrujú topoľčianski policajti. Vyšetrovateľ Policajného zboru už a ublíženia na zdraví.
 
zdroj: KR PZ Nitra
Dopravná nehoda, Radošina, 14.1.2015

 

Dopravná nehoda, Radošina, 14.1.2015
 
NEPREHLIADNITE: Portál Nitraonline.sk hľadá spolupracovníkov na dopisovanie, realizáciu fotoreportáží a videoreportáží, redaktorskú prácu, ale najmä pre obchodné zastupovanie. Príp. ak sa venujete, alebo poznáte niekoho, kto sa venuje, alebo by sa chcel realizovať napr. v tvorbe zaujímavých videí, video relácii, fotoreportáží, dopisovaní alebo je v obchodnom zastupovaní portálu Nitraonline.sk, ozvite sa.

Staňte sa spolutvorcom portálu NITRAONLINE.sk!

Ak je vo Vašom okolí niečo, na čo by ste chceli upozorniť, stalo sa niečo vo Vašom okolí, posielajte nám tipy, fotografie, videá, informácie, radi ich budeme na portáli Nitraonline.sk uverejňovať. Posielajte na e-mail: info (zavináč) nitraonline.sk, alebo telefonicky na: 0903 671 087

 

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť

TV program: