04192024pia

Žiadosť o pomoc pri objasňovaní dopravnej nehody v Ivanke pri Nitre

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

IVANKA PRI NITRE 2. apríla 2015 - Okresný dopravný inšpektorát v Nitre vyšetruje dopravnú nehodu, ktorá sa stala 18.3.2015 o 14.00 hodine na železničnom priecestí v obci Ivanka pri Nitre.

Žiadosť o pomoc pri objasňovaní dopravnej nehody v Ivanke pri Nitre

26 ročná vodička osobného motorového vozidla Renaut Scenic vošla z doposiaľ nezistených príčin na železničné priecestie, ktoré nie je zabezpečené závorami pod prichádzajúci osobný vlak. Vodička nerešpektovala signál priecestného zabezpečovacieho zariadenia s červenými striedavo prerušovanými svetlami so znamením „Stoj“ a s prerušovaným zvukom zvončeka.

Žiadosť o pomoc pri objasňovaní dopravnej nehody v Ivanke pri Nitre

Polícia touto cestou žiada o pomoc pri objasňovaní tejto dopravnej nehody prípadných svedkov, ktorí priebeh videli a svojou výpoveďou, by pomohli nehodu objasniť, aby sa prihlásili na policajnom čísle 158.
zdroj a fotografie: KR PZ Nitra

Prečítajte si aj:
- https://www.nitraonline.sk/krimi-policajne-spravy/dopravne-nehody/2567-dopravna-nehoda-na-zeleznicnom-priecesti-v-ivanke-pri-nitre

Veľká Jarná FOTO-SÚŤAŽ 2015
NEPREHLIADNITE: Portál Nitraonline.sk hľadá spolupracovníkov na dopisovanie, realizáciu fotoreportáží a videoreportáží, redaktorskú prácu, ale najmä pre obchodné zastupovanie. Príp. ak sa venujete, alebo poznáte niekoho, kto sa venuje, alebo by sa chcel realizovať napr. v tvorbe zaujímavých videí, video relácii, fotoreportáží, dopisovaní alebo v obchodnom zastupovaní portálu Nitraonline.sk, ozvite sa.

Tel.: 0903 671 087

e-mailTáto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.


Viac tu: https://www.nitraonline.sk/pracovne-ponuky/669-manazer-obchodny-zastupca-redaktor-fotograf-portalu-nitraonline-sk

Staňte sa spolutvorcom portálu NITRAONLINE.sk!

Ak je vo Vašom okolí niečo, na čo by ste chceli upozorniť, stalo sa niečo vo Vašom okolí, posielajte nám tipy, fotografie, videá, informácie, radi ich budeme na portáli Nitraonline.sk uverejňovať. Posielajte na e-mail: info (zavináč) nitraonline.sk, alebo telefonicky na: 0903 671 087

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť

TV program: