04202024sob

Bývalá študentka okradla svoju učiteľku

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Bývalá študentka okradla svoju učiteľkuNITRA 21. júla 2015 - Osemdesiat ročnú bývalú učiteľku okradla v pondelok 20.7.2015 doobeda v jej byte žena, ktorá tvrdila, že je jej bývalá študentka. Dôverčivá dôchodkyňa, ktorá býva v Nitre, neznámu pustila dovnútra.

Žena sa po celý čas so svojou učiteľkou rozprávala a správala sa suverénne. Až po jej odchode si pani všimla, že jej zo stolíka v obývačke chýba peňaženka, v ktorej mala 450,-€ a osobné veci.

Neznáma žena bola vo veku asi 70 rokov, vysoká asi 163 cm plnoštíhlej postavy. Oblečené mala modré tričko a bledé nohavice. Policajti z Nitry skutok prešetrujú ako prečin krádeže.
zdroj: KR PZ Nitra

Portál NITRAONLINE.SK hľadá spolupracovníkov!

Portál Nitraonline.sk hľadá spolupracovníkov pre obchodné zastupovanie, na dopisovanie, realizáciu fotoreportáží a videoreportáží, redaktorskú prácu. Príp. ak sa venujete, alebo poznáte niekoho, kto by rád pracoval ako obchodný zástupca pre portál Nitraonline.sk s bezkonkurenčnými províziami, resp. ak poznáte niekoho, kto sa venuje, alebo by sa chcel realizovať napr. v tvorbe zaujímavých videí, video relácii, fotoreportáží, dopisovaní pre portál Nitraonline.sk, ozvite sa.

Tel.: 0903 671 087

e-mail
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Viac tu: https://www.nitraonline.sk/pracovne-ponuky/669-manazer-obchodny-zastupca-redaktor-fotograf-portalu-nitraonline-sk

Staňte sa spolutvorcom portálu NITRAONLINE.sk!

Ak je vo Vašom okolí niečo, na čo by ste chceli upozorniť, stalo sa niečo vo Vašom okolí, posielajte nám tipy, fotografie, videá, informácie, radi ich budeme na portáli Nitraonline.sk uverejňovať. Posielajte na e-mail: info (zavináč) nitraonline.sk, alebo telefonicky na: 0903 671 087.


Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť

TV program: