04242024str

S Ferrari brázdil R-jednotku rýchlosťou 258km/hodinu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
S Ferrari brázdil R-jednotku rýchlosťou 258km/hodinuNITRA / SELENEC 2. augusta 2014 - Policajti z Diaľničného oddelenia PZ v Nitre - Selenci zastavili vodiča, ktorý sa na R1 pohyboval rýchlosťou až 258 km/h. V stredu 30.7.2014 asi o 18-tej hodine nitrianskym policajtom oznámili banskobystrickí kolegovia, že na R1 sa obrovskou rýchlosťou pohybuje osobné vozidlo smerom na Nitru.

Policajná hliadka vykonávajúcu službu na rýchlostnej ceste sa okamžite presunula na úsek, kadiaľ by vozidlo mohlo prechádzať. O pár minút namerali na prístrojoch približujúce sa Ferrari, idúce 258 km rýchlosťou. Vozidlo zastavili a 29 ročnému vodičovi z východného Slovenska policajti ďalšiu jazdu zakázali.
Muž prišiel na mieste o vodičský preukaz a jeho šialená jazda bude ako priestupok v doprave prejednávaná v správnom konaní. Za prekročenie rýchlosti o 128 km/h hrozí sankcia do 800,-€ a zákaz činnosti do troch rokov.

Nitraonline.sk na Facebooku

Policajti dialničného oddelenia sa sporadicky stretávajú s hazardérmi, ktorí ohrozujú rýchlou jazdou nielen svoj život a zdravie, ale aj životy ostatných účastníkov cestnej premávky. Tento vodič zjavne nemá žiadne zábrany a za lásku k rýchlej jazde dokonca, len niekoľko minút pred kontrolou pri Nitre, zaplatil pokutu na Donovaloch.
zdroj: KR PZ Nitra

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť

TV program: