04192024pia

Smrteľný úraz vo vrábeľskej výrobnej firme

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Smrteľný úraz vo vrábeľskej výrobnej firmeVRÁBLE 23. januára 2015 - Vo výrobnej firme vo Vrábľoch došlo v piatok 23.1.2015 zavčasu ráno k úrazu. Záchranné zložky, polícia a inšpektorát práce boli v tento deň okolo štvrtej hodiny ráno privolané do výrobnej firmy vo Vrábľoch. 40 ročného muža tu privalil nástroj do listu s hmotnosťou asi 10 ton. Muž na následky zranení na mieste zomrel.

Polícia vo Vrábľoch okolnosti tejto tragédie prešetruje ako podozrenie z trestného činu usmrtenia.
zdroj a fotografia: KR PZ Nitra
 
NEPREHLIADNITE: Portál Nitraonline.sk hľadá spolupracovníkov na dopisovanie, realizáciu fotoreportáží a videoreportáží, redaktorskú prácu, ale najmä pre obchodné zastupovanie nielen v Nitre, ale aj vo Vrábľoch a celom Nitrianskom okrese. Príp. ak sa venujete, alebo poznáte niekoho, kto sa venuje, alebo by sa chcel realizovať napr. v tvorbe zaujímavých videí, video relácii, fotoreportáží, dopisovaní alebo je v obchodnom zastupovaní portálu Nitraonline.sk, ozvite sa.

Staňte sa spolutvorcom portálu NITRAONLINE.sk!

Ak je vo Vašom okolí niečo, na čo by ste chceli upozorniť, stalo sa niečo vo Vašom okolí celého okresu Nitra, posielajte nám tipy, fotografie, videá, informácie, radi ich budeme na portáli Nitraonline.sk uverejňovať. Posielajte na e-mail: info (zavináč) nitraonline.sk, alebo telefonicky na: 0903 671 087

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť

TV program: