04192024pia

Vražda v Jelšovciach

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Vražda v JelšovciachJELŠOVCE / NITRA 27. marca 2015 - Vyšetrovateľ krajského riaditeľstva PZ v Nitre začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy. Na políciu bolo v piatok 27.3.2015 krátko po 12.00 hodine prijaté oznámenie, že v Jelšoviach bol v dome nájdený 68 ročný mŕtvy muž. Privolaný lekár cudzie zavinenie nevylúčil. Podľa obhliadky mal muž zomrieť násilnou smrťou. Vyšetrovateľ nariadil súdnu pitvu. Momentálne miesto činu policajti dokumentujú a vykonávajú sa všetky potrebné úkony.
zdroj: KR PZ Nitra

Veľká Jarná FOTO-SÚŤAŽ 2015

NEPREHLIADNITE: Portál Nitraonline.sk hľadá spolupracovníkov na dopisovanie, realizáciu fotoreportáží a videoreportáží, redaktorskú prácu, ale najmä pre obchodné zastupovanie. Príp. ak sa venujete, alebo poznáte niekoho, kto sa venuje, alebo by sa chcel realizovať napr. v tvorbe zaujímavých videí, video relácii, fotoreportáží, dopisovaní alebo v obchodnom zastupovaní portálu Nitraonline.sk, ozvite sa.

Tel.: 0903 671 087

e-mailTáto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.



Viac tu: https://www.nitraonline.sk/pracovne-ponuky/669-manazer-obchodny-zastupca-redaktor-fotograf-portalu-nitraonline-sk

Staňte sa spolutvorcom portálu NITRAONLINE.sk!

Ak je vo Vašom okolí niečo, na čo by ste chceli upozorniť, stalo sa niečo vo Vašom okolí, posielajte nám tipy, fotografie, videá, informácie, radi ich budeme na portáli Nitraonline.sk uverejňovať. Posielajte na e-mail: info (zavináč) nitraonline.sk, alebo telefonicky na: 0903 671 087

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť

TV program: