04232024uto

Obrovská tragédia v Nitre! V zaparkovanom aute zomrela dvojročná Kristínka

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Obrovská tragédia v Nitre! V zaparkovanom aute zomrela dvojročná KristínkaNITRA 23. júla 2015 - Tragédia sa stala v stredu 22.7.2015 v Nitre na ulici Janka Kráľa. 57 ročný muž od presne nezisteného času za doposiaľ nezistených okolností ponechal v zaparkovanom aute svoje dvojročné dieťa. Dievčatko bolo vo vozidle nájdené popoludní okolo pol tretej bez známok života. Podľa obhliadajúcej lekárky bolo pravdepodobnou príčinou smrti prehriatie organizmu.

Telo nebohého dievčatka bolo prevezené do nemocnice, kde bude vykonaná pitva. Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície začal trestné stíhanie vo veci zločinu opustenia dieťaťa. Nakoľko bola uvedeným konaním spôsobená smrť, hrozí za tento skutok v zmysle zákona trest odňatia slobody na 7 až 12 rokov.
Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie, polícia nebude k prípadu poskytovať žiadne bližšie informácie.

Táto obrovská tragédia, by mala byť mementom pre všetkých. V dnešnom uponáhľanom svete, často krát zabúdame na to, čo je pre nás najvzácnejšie. Náhlime sa za povinnosťami a zmysel života nám uniká. Každý rodič vie, že prvoradé je pre neho dieťa. V tomto prípade sa podpísala pod túto veľkú tragédiu pravdepodobne nepozornosť, zábudlivosť alebo zaneprázdnenosť. Buďme preto zodpovednejší, obozretnejší a všímavejší.
zdroj: KR PZ Nitra

Portál NITRAONLINE.SK hľadá spolupracovníkov!

Portál Nitraonline.sk hľadá spolupracovníkov pre obchodné zastupovanie, na dopisovanie, realizáciu fotoreportáží a videoreportáží, redaktorskú prácu. Príp. ak sa venujete, alebo poznáte niekoho, kto by rád pracoval ako obchodný zástupca pre portál Nitraonline.sk s bezkonkurenčnými províziami, resp. ak poznáte niekoho, kto sa venuje, alebo by sa chcel realizovať napr. v tvorbe zaujímavých videí, video relácii, fotoreportáží, dopisovaní pre portál Nitraonline.sk, ozvite sa.

Tel.: 0903 671 087

e-mail
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Viac tu: https://www.nitraonline.sk/pracovne-ponuky/669-manazer-obchodny-zastupca-redaktor-fotograf-portalu-nitraonline-sk

Staňte sa spolutvorcom portálu NITRAONLINE.sk!

Ak je vo Vašom okolí niečo, na čo by ste chceli upozorniť, stalo sa niečo vo Vašom okolí, posielajte nám tipy, fotografie, videá, informácie, radi ich budeme na portáli Nitraonline.sk uverejňovať. Posielajte na e-mail: info (zavináč) nitraonline.sk, alebo telefonicky na: 0903 671 087.


Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť

TV program: