04252024štv

Súťaž Fotomodelka Európy 2023: Predstavujeme finalistku Veroniku Bartošovú z Brezna

4.3571428571429 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.36 (14 Votes)

NITRA 29. októbra 2023 - Súťaž Fotomodelka Európy prezentuje súhru krásy, životného štýlu a zdravia, pričom dôležitosť sa tu kladie na fotogenickosť a vnútorné vyžarovanie. Ako mediálny partner súťaže prinášame rozhovory s jednotlivými finalistkami súťažného ročníka 2023. Prvú z finalistiek predstavujeme 25-ročnú Veroniku Bartošovú z Brezna.

Fotomodelka Európy 2023: Veronika Bartošová z Brezna

Veronika študuje sociálnu pedagogiku, aktuálne pracuje v Bratislave v materskej škole, kde pomáha hlavne deťom v prekonávaní bariér, ktoré plynú z ich znevýhodnenia.

Prečo si sa do tejto súťaže prihlásila?

Možno práve preto, že v čase podávania prihlášky mi prišiel môj život stereotypný. V tom čase som sa najviac venovala štúdiu a pri písaní záverečnej práce som si povedala, že by som rada skúsila niečo nové. O súťaži som sa dozvedela prostredníctvom sociálnych sietí.

Fotomodelka Európy 2023: Veronika Bartošová z Brezna

Aký to bol pocit, dozvedieť sa, že ťa vybrali medzi finalistky?

Bola som samozrejme potešená, keď som si prečítala mail o postupe do finále.

Čo všetko absolvuješ v rámci príprav na galavečer a ako zvládaš prípravy?

Nijak špeciálne sa na galavečer nepripravujem, snažím sa to brať ako ďalší jeden zo zážitkov, ktorý ma čaká v rámci tejto súťaže. Chcem tam predviesť samú seba takú, ako som v najlepšom podaní. Verím, že si to tam všetci užijeme a pekne to celé zakončíme.

Fotomodelka Európy 2023: Veronika Bartošová z Brezna

Venovala si sa modelingu už pred súťažou, prípadne ťa zaujíma svet modelingu? Chcela by si sa tejto oblasti venovať aj po súťaži?

S modelingom mám skúsenosti od svojich 14 rokov. Vždy sa mi naskytla nejaká príležitosť, avšak aj počas strednej školy som sa vtedy viac zamerala na úspešné ukončenie štúdia ako na samotný modeling, aj keď som mala možnosti, vycestovať do zahraničia. Modeling som brala po strednej škole skôr ako hobby, vlastne aj teraz tomu tak je, samozrejme niekedy sa naskytnú aj príležitosti na privyrobenie si, ale nie je to moja priorita. Tak ako som už spomenula, je to moje hobby, avšak nebránim sa zaujímavým ponukám. Som stále otvorená novým príležitostiam.

Fotomodelka Európy 2023: Veronika Bartošová z Brezna

Čím by si chcela, príp. čím vieš zaujať porotu na finálovom galavečeri?

Nemyslím si, že galavečer bude o tom a preto sa nebudem nijako špeciálne znažiť, zaujať porotu. Predsa je to fotomodelingová súťaž, na to sme mali vlastne niekoľko mesiacov. V rámci tejto súťaže som sa snažila aktívne zúčastňovať našich spoločných fotení, ale taktiež som si sama organizovala moje individuálne fotenia s fotografmi, vižázistkami a partnermi súťaže.

Prečo by si sa práve ty mala stať víťazkou tejto súťaže?

Toto je naozaj ťažká otázka. Ale na obhájenie sa - som samostatná, zodpovedná, cieľavedomá, pracovitá a nerobí mi problém spolupracovať s rôznymi ľuďmi.

Fotomodelka Európy 2023: Veronika Bartošová z Brezna

Chcela by si niečo odkázať ostatným dievčatám, ktoré sa do súťaže neprihlásili a ktoré možno rozmýšľajú nad tým, prihlásiť sa do tejto alebo podobnej súťaže krásy?

Určite by som odkázala, že ak nad tým premýšľajú, nech to aspoň skúsia, veď nič nám viac nedá ako samotné skúsenosti, len tak sa môžu v niečom nájsť.

zdroj: Nitraonline.sk, foto: archív Veronika Bartošová

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť

TV program: