04192024pia

V Šuranoch na strechu rodinného domu hodili Molotovov koktejl

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
V Šuranoch na strechu rodinného domu hodili Molotovov koktejlŠURANY 15. februára 2016 - K požiaru strechy rodinného domu došlo v nedeľu 14.2.2016 v Šuranoch v časti Kostolný Sek. Horieť začalo večer okolo 20.00 hodiny po tom, ako neznámy páchateľ hodil na strechu domu sklenenú fľašu s horľavou látkou, od ktorej mal vzniknúť požiar.

Kriminalistický technik zaistil na mieste chemické stopy, ktoré budú podrobené expertíze. Podľa predbežného zistenia požiar vznikol úmyselným konaním neznámeho páchateľa. Majiteľovi vznikla škoda za viac ako 3 000,-€.

Polícia v Šuranoch skutok prešetruje ako prečin poškodzovania cudzej veci.
zdroj: KR PZ Nitra

Andrej Budai photo - video - fotografické a video služby - svadby, stužkové, promócie, birmovky, plesy, rodinné a firemné stretnutia a akcie, športové a spoločenské podujatia...


Portál NITRAONLINE.SK hľadá MANAŽÉRA/MANAŽERKU portálu!

Portál Nitraonline.sk hľadá ambiciózneho, zodpovedného a iniciatívneho človeka na pozíciu manažér/manažérka portálu pre komplexnú správu portálu a obchodné zastúpenie!


Taktiež hľadáme spolupracovníkov pre dopisovanie, realizáciu fotoreportáží a videoreportáží, redaktorskú prácu. Príp. ak sa venujete, alebo poznáte niekoho, kto by rád pracoval ako obchodný zástupca pre portál Nitraonline.sk s bezkonkurenčnými províziami, resp. ak poznáte niekoho, kto sa venuje, alebo by sa chcel realizovať napr. v tvorbe zaujímavých videí, video relácii, fotoreportáží, dopisovaní pre portál Nitraonline.sk, ozvite sa.

Tel.: 0903 671 087

e-mail
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Viac tu: https://www.nitraonline.sk/pracovne-ponuky/669-manazer-obchodny-zastupca-redaktor-fotograf-portalu-nitraonline-sk

Staňte sa spolutvorcom portálu NITRAONLINE.sk!

Ak je vo Vašom okolí niečo, na čo by ste chceli upozorniť, stalo sa niečo vo Vašom okolí, posielajte nám tipy, fotografie, videá, informácie, radi ich budeme na portáli Nitraonline.sk uverejňovať. Posielajte na e-mail: info (zavináč) nitraonline.sk, alebo telefonicky na: 0903 671 087.


POZRITE SI TIEŽ:

- Dráma na nitrianskom internáte: Mladý muž sa pokúsil zabiť svojho spolubývajúceho

Tragická nehoda na železničnom priecestí Nitre

Tragická dopravná nehoda na ulici Janka Kráľa v Nitre, zrazili tam chodca

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť

TV program: