04252024štv

PR články, komerčné, Levice

Trendy na jar 2024: Predstavujeme najkrajšie topánky pre dievčatá

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Akým lepším spôsobom sa dá vykročiť do jarnej sezóny, než vo vysnívanom páre topánok? Pripravili sme si pre vás zopár tipov na najhorúcejšie trendy v dievčenskej obuvi na túto sezónu. Od modelov s vintage nádychom, cez romantické balerínky až po nadčasové tenisky, vybrali sme pre vás páry, vďaka ktorým do tohtoročnej jari môžete vykročiť s istotou. Takže, bez ďalších okolkov, ponorme do tohto nádherného a inšpiratívneho sveta jarnej obuvi!

Trendy na jar 2024: Predstavujeme najkrajšie topánky pre dievčatá

Topánky s vintage nádychom pre moderné dievčatá 

Všetko staré je opäť nové a topánky inšpirované vintage štýlom nikdy nezmiznú z módy. Vintage štýl vieme nájsť v rôznych typoch obuvi, je však na vás, čo presne hľadáte a preferujete. Retro tenisky s robustnou podrážkou alebo sandále s remienkami v tvare písmena T ako z 50. rokov na mladých dievčenských nohách? No jasné! 

Tieto nadčasové štýly dodávajú každému outfitu nádych nostalgie, s ktorou sa, v dnešnej rozmanitej dobe, pracuje výborne, ak sa to nepreženie. Kontrast mladistvého vzhľadu a nostalgie v pohľade na obuv zo “starej školy” vytvára dokonalú súhru a pôsobí nevšedne. 

Použité materiály sú dôležité pri akejkoľvek obuvi, no pri dosahovaní vintage vzhľadu zohrávajú kľúčovú úlohu - bežne sa pri výrobe používajú materiály, ktoré, na prvý pohľad, pôsobia opotrebovane, čo ešte viac umocňuje vintage charakter obuvi. Dievčenské topánky môžu navyše obsahovať jedinečné akcenty, ako sú vyrezávané detaily alebo ozdobné gombíky, ktoré im prepožičiavajú nádych starosvetského šarmu. 

Prevládajú zemité tóny, ako je sýta bordová, olivovo zelená alebo teplá hnedá, avšak raritou nie sú ani pastelové odtiene, ktoré pôsobia veľmi romantickým dojmom. Oživte teda ktorýkoľvek dievčenský outfit oživením starého štýlu!

Balerínky nielen pre baleríny

Ich jednoduchý, no zároveň romantický dizajn zabezpečuje, že sa dokonale hodia k outfitu na akúkoľvek príležitosť – od klasických džínsov v kombinácii s basic tričkami až po elegantnejšie šaty na záhradnú oslavu najlepšej kamarátky. Navyše, balerínky sú pohodlné a ľahké, čo znamená, že svojim mladým štýlovým nositeľkám poskytnú potrebnú podporu po celý deň, bez toho aby trpeli v nepohodlnej obuvi. Tejto jari, vo všeobecnosti, jednoznačne kraľujú jemné pastelové farby a inak to nie je ani pri balerínkach. Dokážu z obyčajného vykúzliť neobyčajné a každému outfitu dodávajú romantický nádych. Bodky, prúžky, geometrické útvary, flitre alebo nápadné zvieracie vzory – hravý vzor dokáže pozdvihnúť akýkoľvek outfit a bez námahy mu dodať šmrnc.

Nadčasové tenisky - trendy voľba nie len pre jarnú sezónu

Samozrejme, na chvíľu zakotvíme aj pri starých dobrých teniskách. Tejto sezóne vládnu robustné platformy. Žiarivé farby, kovové aplikácie a výrazné vzory - nech už sa chystáte do kina s kamoškou alebo na školský výlet, v teniskách ostanete trendy! 

Množstvo krásnej a štýlovej obuvi aj iného kvalitného sortimentu môžete nájsť, napríklad, v obchode CCC. Zastavte sa v niektorej z ich kamenných predajni a personál vám pri výbere ochotne pomôže. Ak uprednostňujete nakupovanie online, vyberte si svoj vysnívaný kúsok na ich webovej stránke.

Pre mladé štýlové dievčatá nie je svet obuvi len o funkčnosti a pohodlí, ale najmä o vyjadrení ich osobitého štýlu. Určite sa netreba báť kombinácií rôznych štýlov, vzorov, textúr a farieb - experimentujte!

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť

TV program: