04252024štv

Tip na voľný čas – petang pri brehu Nitry

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

NITRA 21. júna 2015 - Petang, pôvodom francúzska hra, si získava čoraz viac priaznivcov aj na Slovensku. Hrať sa dá takmer na akomkoľvek povrchu – tráve, hline, piesku. Vedeli ste však, že pekný petangový areál je vybudovaný aj v Nitre?

Tip na voľný čas – petang pri brehu Nitry

Petang je šport pre všetky vekové kategórie. Je fyzicky i finančne nenáročný a má pomerne jednoduché pravidlá. Hracie náčinie pozostáva z kovových gúľ a jednej malej drevenej guličky – „prasiatka“. Cieľom hry je dostať úspešným hodom guľu čo najbližšie k prasiatku.

Tip na voľný čas – petang pri brehu Nitry


Portál NITRAONLINE.SK hľadá spolupracovníkov!

Portál Nitraonline.sk hľadá spolupracovníkov pre obchodné zastupovanie, na dopisovanie, realizáciu fotoreportáží a videoreportáží, redaktorskú prácu. Príp. ak sa venujete, alebo poznáte niekoho, kto by rád pracoval ako obchodný zástupca pre portál Nitraonline.sk s bezkonkurenčnými províziami, resp. ak poznáte niekoho, kto sa venuje, alebo by sa chcel realizovať napr. v tvorbe zaujímavých videí, video relácii, fotoreportáží, dopisovaní pre portál Nitraonline.sk, ozvite sa.

Tel.: 0903 671 087

e-mailTáto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.


Viac tu: https://www.nitraonline.sk/pracovne-ponuky/669-manazer-obchodny-zastupca-redaktor-fotograf-portalu-nitraonline-sk

Staňte sa spolutvorcom portálu NITRAONLINE.sk!

Ak je vo Vašom okolí niečo, na čo by ste chceli upozorniť, stalo sa niečo vo Vašom okolí, posielajte nám tipy, ); background-position: 50% 100%; background-repeat: repeat-x;">fotografie, videá, informácie, radi ich budeme na portáli Nitraonline.sk uverejňovať. Posielajte na e-mail: info (zavináč) nitraonline.sk, alebo telefonicky na: 0903 671 087


Nitrianski petangoví nadšenci vybudovali pekné ihriská na brehu rieky Nitry v blízkosti autobusovej zastávky Nábrežie mládeže. Ihriská sú takmer totožné s profesionálnymi a sú voľne dostupné každému návštevníkovi. Pri ihrisku sa nachádza aj informačná tabuľa, na ktorej sú popísané presné pravidlá petangu. Preto ak hľadáte inšpiráciu na trávenie voľného času, môžete si prísť zahrať petangovú partiu s priateľmi v príjemnom prostredí rieky Nitra.

Tip na voľný čas – petang pri brehu Nitry
Tip na voľný čas – petang pri brehu Nitry
zdroj a fotografie: Matej Ondrišek

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť

TV program: