04192024pia

Súťaž Fotomodelka Európy 2023: Predstavujeme finalistku Alexandru Ondrejkovú z Topoľčian

3.4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.40 (5 Votes)

NITRA 1. novembra 2023 - Finalistkou súťaže Fotomodelka Európy 2023 je aj 20-ročná Alexandra Ondrejková, ktorá pochádza z Topoľčian. S touto študentkou Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre, ktorá študuje odbor Hipológia, Vám prinášame rozhovor.

Súťaž Fotomodelka Európy 2023: Predstavujeme finalistku Alexandru Ondrejkovú z Topoľčian

Odbor Hipológia si Alexandra zvolila ako pokračovanie jej predchádzajúceho štúdia na strednej veterinárnej škole. "Od malička mám veľmi kladný vzťah ku zvieratám najmä ku koňom a práve z tohto dôvodu som sa rozhodla smerovať aj svoje štúdium. Venujem sa jazdectvu 11 rokov, zúčastňujem sa parkúrových a drezúrnych pretekov. Veľmi rada cestujem, spoznávam nové krajiny a zaujímavé málo navštevované miesta. Mám rada odbornú literatúru a klasickú hudbu. Mojím životným cieľom po skončení Vysokej školy je pokračovať v štúdiu v zahraničí so špecializáciou konský stomatológ," priblížila Alexandra Ondrejková.

Prečo si sa prihlásila do tejto súťaži a ako si sa o nej dozvedela?

Prihlásila som sa na podnet fotografa, ktorý mi túto súťaž predstavil a tak som sa vlastne aj o nej dozvedela.

Čo všetko absolvuješ v ramci príprav na galavečer?

Na galavečer som sa pripravovala počas celého trvania súťaže, na spoločných foteniach, individuálnych foteniach a tiež pre mňa dôležitých kreatívnych odlišných foteniach.

Súťaž Fotomodelka Európy 2023: Predstavujeme finalistku Alexandru Ondrejkovú z Topoľčian

Venovala si sa už predtým modelingu, zaujíma ťa modeling a chcela by si sa tomu venovať?

Áno, venovala som sa modelingu aj pred súťažou, nie však na profesionálnej úrovni. Naďalej by som sa chcela pohybovať vo svete modelingu, nakoľko mám svoje ciele, ktoré by som rada dosiahla v tejto oblasti.

Čím by si chcela zaujať porotu?

Svojou kreativitou, ktorú odzrkadľujú moje fotky, ktoré som pre túto súťaž nafotila. Na galavečeri by som chcela zaujať mojou osobnosťou a prirodzenosťou.

Chcela by si niečo odkázať ostatným dievčatám, ktoré by sa do podobnej súťaže niekedy radi prihlásili?

Je vhodné využiť každú príležitosť, ktorú nám život prinesie. Vďaka tejto súťaži som spoznala ľudí, ktorí mi dokážu pomôcť, splniť si svoje ciele a sny.

zdroj: Nitraonline.sk, foto: Soňa Vojtek, Juraj Borcha

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť

TV program: