04192024pia

Žena šírila poplašnú správu o bombe v dome v obci Malá Maňa, polícia nič nenašla

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Žena šírila poplašnú správu o bombe v dome v obci Malá Maňa, polícia nič nenašlaMALÁ MAŇA / NITRA 3. marca 2016 - Operačný dôstojník Krajského riaditeľstva PZ v Nitre v utorok 2.3.2016 ráno o 00.05 hod. prijal oznámenie o tom, že v obci Malá Maňa je bomba.

Oznamovateľka ďalej uviedla, že výbušninu mal do rodičovského domu umiestniť jej brat. Okamžite boli na miesto vyslané policajné hliadky, ktoré uzatvorili okolie. Pyrotechnik a psovod so psom vykonali prehliadku celého objektu a rodinného domu s negatívnym výsledkom. V dome neboli nájdené žiadne podozrivé predmety ani komponenty, ktoré by mohli obsahovať výbušninu. Následne bol dom odovzdaný do ďalšieho užívania domácim osobám.

Andrej Budai photo - video - fotografické a video služby - svadby, stužkové, promócie, birmovky, plesy, rodinné a firemné stretnutia a akcie, športové a spoločenské podujatia...
Už pred dvomi rokmi policajti dostali podobné avízo o bombe, pričom oznamovateľkou takejto udalosti bola iná osoba. Aj v tomto prípade bolo počas výsluchu preukázané, že oznamovateľka si skutok vymyslela, čím spôsobila nebezpečenstvo vážneho znepokojenia.

Vyšetrovateľ 29 ročnú ženu obvinil z prečinu šírenia poplašnej správy. V prípade preukázania viny jej hrozí trest odňatia slobody na 1 až 5

zdroj: KR PZ Nitra

Portál Nitraonline.sk hľadá ambiciózneho, zodpovedného a iniciatívneho človeka na pozíciu manažér/manažérka portálu pre komplexnú správu portálu a obchodné zastúpenie!

Taktiež hľadáme spolupracovníkov pre dopisovanie, realizáciu fotoreportáží a videoreportáží, redaktorskú prácu. Príp. ak sa venujete, alebo poznáte niekoho, kto by rád pracoval ako obchodný zástupca pre portál Nitraonline.sk s bezkonkurenčnými províziami, resp. ak poznáte niekoho, kto sa venuje, alebo by sa chcel realizovať napr. v tvorbe zaujímavých videí, video relácii, fotoreportáží, dopisovaní pre portál Nitraonline.sk, ozvite sa.

Tel.: 0903 671 087

e-mail
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Viac tu: https://www.nitraonline.sk/pracovne-ponuky/669-manazer-obchodny-zastupca-redaktor-fotograf-portalu-nitraonline-sk

Staňte sa spolutvorcom portálu NITRAONLINE.sk!

Ak je vo Vašom okolí niečo, na čo by ste chceli upozorniť, stalo sa niečo vo Vašom okolí, posielajte nám tipy, fotografie, videá, informácie, radi ich budeme na portáli Nitraonline.sk uverejňovať. Posielajte na e-mail: info (zavináč) nitraonline.sk, alebo telefonicky na: 0903 671 087.



POZRITE SI TIEŽ:

- Pátranie so šťastným koncom, nezvestnú 12 ročnú Viktóriu z Nitry našli živú a zdravú

Tragédia pri Bádiciach, pri zrážke dvoch vozidiel zomreli dvaja mladí ľudia

Tragická nehoda na železničnom priecestí Nitre

Tragická dopravná nehoda na ulici Janka Kráľa v Nitre, zrazili tam chodca

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť

TV program: