04192024pia

Levice - avíza a pozvánky, oznamy o akciách a podujatiach

Dopredáva sa ďalšia limitovaná séria vstupeniek, využite lacnejšie ceny!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Dopredáva sa ďalšia limitovaná séria vstupeniek, využite lacnejšie ceny!PIEŠŤANY 27. apríla 2015 - Už len niekoľko kusov zostáva v limitovanej sérii vstupeniek na sobotu za 8 eur a na celú Truck arénu len za 10 eur. Preto využite túto skvelú cenu na jubilejný 15. ročník v Piešťanoch s bohatým programom. Po vypredaní jednotlivých sérii nastupujú do obehu o niečo drahšie.

Piešťany budú hostiť už po 15. krát TRUCK ARÉNU - víkend na krídlach zábavy: 12.-13. júna 2015. TRUCK ARÉNA je okrem množstva nablýskaných ťahačov a súťaží známa kvalitným hudobným programom. Tento rok sa môžete tešiť na výber toho najlepšieho z 15. ročnej histórie, zo slovenskej scény:

- DESmod,
- HEX,
- Gladiator,
- Dara Rolins,
- The Paranoid,
- Slniečko, Senzus, BUKASOVÝ MASÍV, Wasabi Circus, Ploštín Punk, Black Diamond,

z českej scény: nestárnúci Banjo Band & Ivan Mládek a nebude chýbať ani fantastická laserová show. Tešiť sa môžete aj na miss mokré tričko, bubnovú show, miss bodypainting, silných strongmanov, vystúpenie cyklotrialistov, sexi myčku, maskotov, maľovanie na tvár, detské mestečko a nádherné TOP trucky, či už airbrushové, pretekárske, či historické... To musíš zažiť!

Viac na www.truckarena.sk, vstupenky: https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=13627

 

SÚŤAŽ o 2x2 vstupenky na TRUCK ARÉNA 2015!

Ako sa súťaže zúčastniť?

Pre Vašu účasť v súťaži stačí ZDIEĽAŤ plagát Truck Arény 2015, ktorý sme umiestnili na Facebook stránke Nitraonline.sk a ste v súťaži!

Súťaž o vstupenky na 15. ročník Truck aréna v Piešťanoch!
Nie ste na Facebook-u a chcete súťažiť? Stačí, keď priamo pod tento článok pridáte do komentárov "sutaz truck arena 2015" a budete taktiež zaredení do súťaže. :)

Do kedy sa súťaží?

Súťaž o 2x2 vstupenky na Truck Aréna 2015 trvá do 31.5.2015 do 22:00 hod. Dňa 1.6.2015 vylosujeme 2 výhercov, ktorí vyhrajú po dvoch vstupenkách na Truck Arénu 2015.

Mená výhercov uverejníme na FB Leviceonline.sk. Výhercov budeme kontaktovať priamo na Facebook-u, alebo cez e-mail. Výhercom vstupenky zašleme poštou.

Pre účasť v súťaži súhlasíte so všeobecnými podmienkami na účasť v súťažiach portálu Nitraonline.sk.

NEPREHLIADNITE: Portál Nitraonline.sk hľadá spolupracovníkov pre obchodné zastupovanie, ale na dopisovanie, realizáciu fotoreportáží a videoreportáží, redaktorskú prácu, ale najmä pre. Príp. ak sa venujete, alebo poznáte niekoho, kto sa venuje, alebo by sa chcel realizovať napr. v tvorbe zaujímavých videí, video relácii, fotoreportáží, dopisovaní alebo v obchodnom zastupovaní portálu Nitraonline.sk, ozvite sa.

Tel.: 0903 671 087

e-mailTáto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.


Viac tu: https://www.nitraonline.sk/pracovne-ponuky/669-manazer-obchodny-zastupca-redaktor-fotograf-portalu-nitraonline-sk

Staňte sa spolutvorcom portálu NITRAONLINE.sk!

Ak je vo Vašom okolí niečo, na čo by ste chceli upozorniť, stalo sa niečo vo Vašom okolí, posielajte nám tipy, fotografie, videá, informácie, radi ich budeme na portáli Nitraonline.sk uverejňovať. Posielajte na e-mail: info (zavináč) nitraonline.sk, alebo telefonicky na: 0903 671 087

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť

TV program: