04192024pia

Levice - avíza a pozvánky, oznamy o akciách a podujatiach

FUNTASTICKÉ PONDELKY - Druhá séria zábavných pondelkov v Trafačke pokračuje

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

NITRA 21. októbra 2015 - Aj začiatok týždňa môže byť FUNTASTICký! Fotogaléria Trafačka v spolupráci so svetom hier Funtastic pokračuje v úspešnom projekte, ktorý do Nitry prinieslo minulý rok občianske združenie Zelená Zebra.

FUNTASTICKÉ PONDELKY -  Druhá séria zábavných pondelkov v Trafačke pokračuje

Počas dvoch pondelkov 26.októbra a 9.novembra sa v Trafačke budú hrať najrôznejšie spoločenské stolové hry.

Dixit, Carcassonne, Bang, Munchkin, Ticket to Ride, Černé historky,... Na výber bude z dvadsiatky klasických spoločenských hier i neznámych noviniek, pre úplných začiatočníkov i skúsených hráčov. Na svoje si prídu partie i jednotlivci, ktorí chcú miesto nudného pondelka stráviť večer hrou či spoznať nových ľudí. Skúsený moderátor pomôže s výberom hry i vysvetlí pravidlá. Vítaní sú všetci tí, ktorí chcú vymeniť školské či pracovné povinnosti za zábavu, alebo si zaspomínať na detstvo, keď najhoršie bolo, že sme prehrali v Človeče, alebo sme si nestihli kúpiť obľúbeného koňa v Dostihoch.

Pozývame vás stráviť pondelok do Trafačky. Hráme sa od 18:00 do 22.30. Vstup je voľný.

Andrej Budai photo - video - fotografické a video služby - svadby, stužkové, promócie, birmovky, plesy, rodinné a firemné stretnutia a akcie, športové a spoločenské podujatia...

FUNTASTICKÉ PONDELKY -  Druhá séria zábavných pondelkov v Trafačke pokračuje
zdroj a fotografie: Trafačka
Portál NITRAONLINE.SK hľadá spolupracovníkov!

Portál Nitraonline.sk hľadá spolupracovníkov pre obchodné zastupovanie, na dopisovanie, realizáciu fotoreportáží a videoreportáží, redaktorskú prácu. Príp. ak sa venujete, alebo poznáte niekoho, kto by rád pracoval ako obchodný zástupca pre portál Nitraonline.sk s bezkonkurenčnými províziami, resp. ak poznáte niekoho, kto sa venuje, alebo by sa chcel realizovať napr. v tvorbe zaujímavých videí, video relácii, fotoreportáží, dopisovaní pre portál Nitraonline.sk, ozvite sa.

Tel.: 0903 671 087

e-mail
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Viac tu: https://www.nitraonline.sk/pracovne-ponuky/669-manazer-obchodny-zastupca-redaktor-fotograf-portalu-nitraonline-sk

Staňte sa spolutvorcom portálu NITRAONLINE.sk!

Ak je vo Vašom okolí niečo, na čo by ste chceli upozorniť, stalo sa niečo vo Vašom okolí, posielajte nám tipy, fotografie, videá, informácie, radi ich budeme na portáli Nitraonline.sk uverejňovať. Posielajte na e-mail: info (zavináč) nitraonline.sk, alebo telefonicky na: 0903 671 087.

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť

TV program: