04232024uto

Kapela U.K.N.D predstavuje letný singel "Vanilková"

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

NITRA 20. júla 2015 - Prázdninový mesiac júl si na zverejnenie letného singla zvolila kapela U.K.N.D. Skladba Vanilková nadväzuje na jej najväčšie hity ako Macík či Modriny.

Kapela U.K.N.D predstavuje letný singel

Vanilková je nový singel kapely U.K.N.D, ktorý prichádza po 4. štúdiovom albume Otvorme si hlavy. Ten vyšiel na jeseň v roku 2013.

Autorsky sa na novinke podieľali spevák Štefan Višňovský a gitarista Dalibor Daňko, ktorí sú podpísaní pod hudbu aj text novinky. Tá sa nahrávala v štúdiu Kyvadlo. Produkciu letné songu z dielne U.K.N.D si na svoje plecia zobrali klávesák kapely Desmod Martin Cibuľka s Róbertom Tkáčom. Vanilková nadväzuje na úspešné hity kapely U.K.N.D z jej debutového albumu ako boli Macík či Modriny. „Začali sme sa hudbou zase zabávať. Na ostatnom albume sme boli kritickí a máme pocit, že sme ním vypovedali všetko, čo nás vtedy trápilo. Teraz je čas opäť na veselé pesničky,“ uviedol gitarista Dalibor Daňko.

Vanilkovú v podaní U.K.N.D si môžete naživo užiť už v sobotu 25. júla v Podolínci a v Muráni na 23. ročníku legendárneho muránskeho ródea.

Skladbu Vanilková si môžete vypočuť tu:

zdroj, foto a video: Nikoleta Kováčová

Portál NITRAONLINE.SK hľadá spolupracovníkov!

Portál Nitraonline.sk hľadá spolupracovníkov pre obchodné zastupovanie, na dopisovanie, realizáciu fotoreportáží a videoreportáží, redaktorskú prácu. Príp. ak sa venujete, alebo poznáte niekoho, kto by rád pracoval ako obchodný zástupca pre portál Nitraonline.sk s bezkonkurenčnými províziami, resp. ak poznáte niekoho, kto sa venuje, alebo by sa chcel realizovať napr. v tvorbe zaujímavých videí, video relácii, fotoreportáží, dopisovaní pre portál Nitraonline.sk, ozvite sa.

Tel.: 0903 671 087

e-mail
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Viac tu: https://www.nitraonline.sk/pracovne-ponuky/669-manazer-obchodny-zastupca-redaktor-fotograf-portalu-nitraonline-sk

Staňte sa spolutvorcom portálu NITRAONLINE.sk!

Ak je vo Vašom okolí niečo, na čo by ste chceli upozorniť, stalo sa niečo vo Vašom okolí, posielajte nám tipy, fotografie, videá, informácie, radi ich budeme na portáli Nitraonline.sk uverejňovať. Posielajte na e-mail: info (zavináč) nitraonline.sk, alebo telefonicky na: 0903 671 087.


Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť

TV program: