04202024sob

Medzi Vráblami a Telincami auto narazilo strechou do topoľa, traja mŕtvi

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Medzi Vráblami a Telincami auto narazilo strechou do topoľa, traja mŕtviTELINCE / NITRA 13. augusta 2014 - Tragická dopravná nehoda pri Telinciach v nitrianskom okrese si vyžiadala tri ľudské životy! V utorok 12.8.2014 krátko po ôsmej hodine večer prijali nitrianski policajti oznámenie, že na ceste medzi Vráblami a Telincami došlo k dopravnej nehode.

Osobné auto Škoda Fábia idúce smerom na Vráble riadila 29 ročná žena. Po prejazde pravotočivej zákruty pravdepodobne neprispôsobila rýchlosť jazdy svojim schopnostiam a vlastnostiam vozovky a vozidlo sa dostalo do šmyku. Auto vyšlo z cesty vpravo, kde narazilo do smerového stĺpika a následne strešnou časťou do stromu.

Priamo na mieste nehody zahynuli dvaja spolujazdci vo veku 29 a 30 rokov. Vodička bola prevezená do nemocnice, kde aj napriek poskytnutej pomoci asi dve hodiny po nehode zomrela.

Portál Nitraonline.sk na Facebooku
Príčiny dopravnej nehody, ako aj mieru zavinenia zisťuje nitriansky vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície. V tejto súvislosti už vedie trestné stíhanie vo veci pre trestný čin usmrtenia. Na mieste bol prítomný aj znalec z odboru cestnej dopravy, ktorého znalecký posudok pomôže odhaliť príčiny a bližšie okolnosti tragédie.

zdroj: KR PZ Nitra

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť

TV program: