04192024pia

Ženu bez reflexných prvkov zrazilo auto, zraneniam podľahla

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LUDANICE 13. marca 2015 - Tragická dopravná nehoda otriasla obcou Ludanice v topoľčianskom okrese. Vo štvrtok 12.3.2015 krátko po siedmej hodine večer sa tu stala nehoda, pri ktorej zahynula 49 ročná žena.

Dopravná nehoda, Ludanice, 12.3.2015 - Ženu bez reflexných prvkov zrazilo auto, zraneniam podľahla

Chodkyňa údajne prechádzala cez cestu, pričom ju zachytilo osobné auto idúce z Ludaníc smerom na obec Kovarce. Žena na mieste nehody utŕženým zraneniam podľahla.

Alkohol v dychu vodiča policajti nezistili. V krvi nebohej chodkyne bude prípadná prítomnosť alkoholu zisťovaná pri pitve. Chodkyňa sa po ceste pohybovala v tmavom oblečení a bez akýchkoľvek reflexných prvkov, čo nie je na ceste nič výnimočné.

Dopravná nehoda, Ludanice, 12.3.2015 - Ženu bez reflexných prvkov zrazilo auto, zraneniam podľahla


Chodci aj cyklisti neustále podceňujú svoje postavenie najbezbrannejších účastníkov cestnej premávky. Pre vlastnú bezpečnosť by mali mať chodci reflexné prvky, alebo reflexné bezpečnostné oblečenie aj v obci.

Vyšetrovateľ Policajného zboru vedie v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci pre prečin usmrtenia. Na mieste nehody bol prítomný aj znalec z odboru cestnej dopravy, ktorého posudok pomôže odhaliť presné okolnosti tragédie.

zdroj a fotografie: KR PZ Nitra
 
NEPREHLIADNITE: Portál Nitraonline.sk hľadá spolupracovníkov na dopisovanie, realizáciu fotoreportáží a videoreportáží, redaktorskú prácu, ale najmä pre obchodné zastupovanie. Príp. ak sa venujete, alebo poznáte niekoho, kto sa venuje, alebo by sa chcel realizovať napr. v tvorbe zaujímavých videí, video relácii, fotoreportáží, dopisovaní alebo v obchodnom zastupovaní portálu Nitraonline.sk, ozvite sa.

Tel.: 0903 671 087

e-mailTáto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
 
Viac tu: https://www.nitraonline.sk/pracovne-ponuky/669-manazer-obchodny-zastupca-redaktor-fotograf-portalu-nitraonline-sk

Staňte sa spolutvorcom portálu NITRAONLINE.sk!

Ak je vo Vašom okolí niečo, na čo by ste chceli upozorniť, stalo sa niečo vo Vašom okolí, posielajte nám tipy, fotografie, videá, informácie, radi ich budeme na portáli Nitraonline.sk uverejňovať. Posielajte na e-mail: info (zavináč) nitraonline.sk, alebo telefonicky na: 0903 671 087

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť

TV program: