04202024sob

Dopravná nehoda na železničnom priecestí v Ivanke pri Nitre

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

IVANKA PRI NITRE 18. marca 2015 - V stredu 18.3.2015 okolo 14.00 hodiny došlo na železničnom priecestí v Ivanke pri Nitre k dopravnej nehode. 26 ročná vodička osobného motorového vozidla Renault Megane z doposiaľ nezistených príčin vošla na chránené železničné priecestie zabezpečené svetelnou a zvukovou signalizáciou.

Dopravná nehoda na železničnom priecestí v Ivanke pri Nitre

Ilustračná fotografia.

Následne došlo k zrážke s osobným vlakom smerujúcim do Nitry. Pri nehode sa ťažko zranila vodička a jej 41 ročný spolujazdec. Alkohol v dychu rušňovodiča policajti nezistili.

U vodičky bude na zistenie alkoholu odobratá krv. Presná príčina dopravnej nehody je v štádiu vyšetrovania.

zdroj a ilustračná fotografia: KR PZ Nitra

NEPREHLIADNITE: Portál Nitraonline.sk hľadá spolupracovníkov na dopisovanie, realizáciu fotoreportáží a videoreportáží, redaktorskú prácu, ale najmä pre obchodné zastupovanie. Príp. ak sa venujete, alebo poznáte niekoho, kto sa venuje, alebo by sa chcel realizovať napr. v tvorbe zaujímavých videí, video relácii, fotoreportáží, dopisovaní alebo v obchodnom zastupovaní portálu Nitraonline.sk, ozvite sa.

Tel.: 0903 671 087

e-mailTáto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.


 

Viac tu: https://www.nitraonline.sk/pracovne-ponuky/669-manazer-obchodny-zastupca-redaktor-fotograf-portalu-nitraonline-sk

Staňte sa spolutvorcom portálu NITRAONLINE.sk!

Ak je vo Vašom okolí niečo, na čo by ste chceli upozorniť, stalo sa niečo vo Vašom okolí, posielajte nám tipy, fotografie, videá, informácie, radi ich budeme na portáli Nitraonline.sk uverejňovať. Posielajte na e-mail: info (zavináč) nitraonline.sk, alebo telefonicky na: 0903 671 087

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť

TV program: