04192024pia

Pri Nových Sadoch vyhasol ľudský život, muž so svojim autom narazil do stromu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Pri Nových Sadoch vyhasol ľudský život, muž so svojim autom narazil do stromuNOVÉ SADY 9. septembra 2015 - K smrteľnej dopravnej nehode došlo v stredu 9.9.2015 krátko pred ôsmou hodinou ráno pred obcou Nové Sady. 65 ročný vodič z Nitry idúci na vozidle Suzuky Swift na rovnom úseku cesty z doposiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru a narazil do stromu. Vodič utrpel ťažké zranenia, ktorým na mieste podľahol.

Presná príčina dopravnej nehody je v štádiu vyšetrovania. Prípadné požitie alkoholu bude u nebohého zisťované pri pitve. K vyšetrovaniu dopravnej nehody bude pribratý znalec z odboru doprava cestná.
zdroj: KR PZ Nitra

Portál NITRAONLINE.SK hľadá spolupracovníkov!

Portál Nitraonline.sk hľadá spolupracovníkov pre obchodné zastupovanie, na dopisovanie, realizáciu fotoreportáží a videoreportáží, redaktorskú prácu. Príp. ak sa venujete, alebo poznáte niekoho, kto by rád pracoval ako obchodný zástupca pre portál Nitraonline.sk s bezkonkurenčnými províziami, resp. ak poznáte niekoho, kto sa venuje, alebo by sa chcel realizovať napr. v tvorbe zaujímavých videí, video relácii, fotoreportáží, dopisovaní pre portál Nitraonline.sk, ozvite sa.

Tel.: 0903 671 087

e-mail
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Viac tu: https://www.nitraonline.sk/pracovne-ponuky/669-manazer-obchodny-zastupca-redaktor-fotograf-portalu-nitraonline-sk

Staňte sa spolutvorcom portálu NITRAONLINE.sk!

Ak je vo Vašom okolí niečo, na čo by ste chceli upozorniť, stalo sa niečo vo Vašom okolí, posielajte nám tipy, fotografie, videá, informácie, radi ich budeme na portáli Nitraonline.sk uverejňovať. Posielajte na e-mail: info (zavináč) nitraonline.sk, alebo telefonicky na: 0903 671 087.


Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť

TV program: