04202024sob

V nitrianskej firme ukradli peniaze a stravné lístky, polícia žiada o pomoc

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

NITRA 16. januára 2015 - Nitrianska polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po podozrivej osobe. V utorok 13.1.2015 približne od 12.00 do 16,15 hod. došlo ku krádeži finančnej hotovosti a stravných lístkov z pracovného stola firmy na Novozámockej ulici v Nitre. Majiteľovi tak vznikla škoda za asi 370,-€.

V nitrianskej firme ukradli peniaze a stravné lístky, polícia žiada o pomoc

Podozrivý muž sa za plnej prevádzky firmy dostal do kancelárie, kde bola na stole voľne položená peňaženka s hotovosťou 340 eur a stravné lístky. Muž na záberoch bezpečnostnej kamery má asi 50 rokov. Je vysoký približne 175 cm, strednej postavy. Oblečené mal modré rifle, tmavú bundu. Na hlave mal šiltovku a dioptrické okuliare. Počas pobytu v budove niesol hnedý balík so zelenou nálepkou.

Do priestorov firmy prišla podozrivá osoba pravdepodobne na Fiate Punto bielej farby.

V nitrianskej firme ukradli peniaze a stravné lístky, polícia žiada o pomoc
Zdroj a fotografie: KR PZ Nitra
 
NEPREHLIADNITE: Portál Nitraonline.sk hľadá spolupracovníkov na dopisovanie, realizáciu fotoreportáží a videoreportáží, redaktorskú prácu, ale najmä pre obchodné zastupovanie. Príp. ak sa venujete, alebo poznáte niekoho, kto sa venuje, alebo by sa chcel realizovať napr. v tvorbe zaujímavých videí, video relácii, fotoreportáží, dopisovaní alebo je v obchodnom zastupovaní portálu Nitraonline.sk, ozvite sa.

Staňte sa spolutvorcom portálu NITRAONLINE.sk!

Ak je vo Vašom okolí niečo, na čo by ste chceli upozorniť, stalo sa niečo vo Vašom okolí, posielajte nám tipy, fotografie, videá, informácie, radi ich budeme na portáli Nitraonline.sk uverejňovať. Posielajte na e-mail: info (zavináč) nitraonline.sk, alebo telefonicky na: 0903 671 087

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť

TV program: