04192024pia

Prepadli nitriansku predajňu potravín, z herne ukradli peniaze

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Prepadli nitriansku predajňu potravín, z herne ukradli peniazeNITRA 25. februára 2015 - Nitrianska polícia žiada verejnosť o pomoc pri zistení totožnosti muža na identikite. V piatok 20. februára okolo deviatej hodiny dopoludnia prišiel do predajne potravín na Kasalovej ulici v Nitre neznámy zákazník.

Popri tom ako ho predavačka obsluhovala, ju požiadal, aby otvorila pokladňu a vydala mu celú hotovosť. Svoju požiadavku viackrát zopakoval. Dokonca pritvrdil vyhrážkou, že predavačku postrelí do pleca. Tváril sa pri tom, že vo vrecku má zbraň. V tom okamihu prišiel do predajne syn majiteľky. Predavačka ho poprosila nech zamkne a volá políciu. Podozrivý z obchodu okamžite odišiel.

Podľa popisu svedkov ide o muža vo veku asi 45 rokov, vysokého približne 165 až 170 cm, plnoštíhlej postavy. Mal tmavohnedé prešedivelé vlasy a oválnu plnšiu tvár. Oblečenú mal bledohnedú bundu, bielu mikinu na zips s čiernym nápisom v strede, a bledomodré džínsy. Hovoril po rusky alebo s ruským prízvukom.

Podobnosť identikitu s podozrivou osobou je asi 80 percentná.

Vyšetrovateľ Policajného zboru vedie v tejto súvislosti trestné stíhanie pre zločin lúpeže. Informácie k totožnosti osoby je možné podať polícii na t.č. 158, prípadne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.


Krádež peňazí v herni

Nitrianska polícia žiada verejnosť o pomoc pri zistení totožnosti muža na fotografii. Polícia prijala v sobotu 21.2.2015 oznámenie, že okolo piatej hodiny ráno došlo v herni na Podzámskej ulici v Nitre ku krádeži finančnej hotovosť. Majiteľke tak vznikla škoda za 2 300 eur.

Prepadli nitriansku predajňu potravín, z herne ukradli peniaze

Poverený policajt začal trestné stíhanie vo veci pre trestný čin krádeže. Kamery zachytili osobu, ktorá sa v bare v čase krádeže pohybovala. Informácie k totožnosti tohto muža môžu občania poskytnúť na t.č. 158 prípadne na najbližšom oddelení Policajného zboru.

 

zdroj a fotografie: KR PZ Nitra
 
NEPREHLIADNITE: Portál Nitraonline.sk hľadá spolupracovníkov na dopisovanie, realizáciu fotoreportáží a videoreportáží, redaktorskú prácu, ale najmä pre obchodné zastupovanie. Príp. ak sa venujete, alebo poznáte niekoho, kto sa venuje, alebo by sa chcel realizovať napr. v tvorbe zaujímavých videí, video relácii, fotoreportáží, dopisovaní alebo v obchodnom zastupovaní portálu Nitraonline.sk, ozvite sa.
Tel.: 0903 671 087
e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Staňte sa spolutvorcom portálu NITRAONLINE.sk!

Ak je vo Vašom okolí niečo, na čo by ste chceli upozorniť, stalo sa niečo vo Vašom okolí, posielajte nám tipy, fotografie, videá, informácie, radi ich budeme na portáli Nitraonline.sk uverejňovať. Posielajte na e-mail: info (zavináč) nitraonline.sk, alebo telefonicky na: 0903 671 087

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť

TV program: