04202024sob

Zlodej z hradu Hrušov ukradol murárske náradie aj sklenené poháre

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Zlodej z hradu Hrušov ukradol murárske náradie aj sklenené poháreTOPOĽČIANKY / SKÝCOV 27. mája 2015 - Do skladových priestorov hradu Hrušov v okrese Zlaté Moravce sa vlámal neznámy páchateľ. Ku krádeži došlo z pondelka 25. mája na utorok 26. mája. Zlodej zo skladu odcudzil elektrocentrálu, krovinorez, horolezecké laná, kladky, skoby, murárske náradie, krycie plachty lešenársky kľuč a sklenené poháre.

Predbežne bola vyčíslená škoda na 3 500,-€. Polícia na objasnení prípadu intenzívne pracuje. Vo veci bolo začaté trestné stíhanie pre prečin krádeže.
zdroj: KR PZ Nitra

NEPREHLIADNITE! Portál NITRAONLINE.SK hľadá spolupracovníkov!

Portál Nitraonline.sk hľadá spolupracovníkov pre obchodné zastupovanie, ale aj na dopisovanie, realizáciu fotoreportáží a videoreportáží, redaktorskú prácu. Príp. ak sa venujete, alebo poznáte niekoho, kto by rád pracoval ako obchodný zástupca pre portál Nitraonline.sk s bezkonkurenčnými províziami, resp. ak poznáte niekoho, kto sa venuje, alebo by sa chcel realizovať napr. v tvorbe zaujímavých videí, video relácii, fotoreportáží, dopisovaní pre portál Nitraonline.sk, ozvite sa.

Tel.: 0903 671 087

e-mailTáto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.


Viac tu: https://www.nitraonline.sk/pracovne-ponuky/669-manazer-obchodny-zastupca-redaktor-fotograf-portalu-nitraonline-sk

Staňte sa spolutvorcom portálu NITRAONLINE.sk!

Ak je vo Vašom okolí niečo, na čo by ste chceli upozorniť, stalo sa niečo vo Vašom okolí, posielajte nám tipy, ); background-position: 50% 100%; background-repeat: repeat-x;">fotografie, videá, informácie, radi ich budeme na portáli Nitraonline.sk uverejňovať. Posielajte na e-mail: info (zavináč) nitraonline.sk, alebo telefonicky na: 0903 671 087

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť

TV program: