04192024pia

Na ulici pobehovalo osamotené trojročné dievčatko

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Na ulici pobehovalo osamotené trojročné dievčatkoNITRA 18. marca 2014 - Policajný dôstojník krajského operačného strediska Policajného zboru v Nitre prijal dnes 18. marca ráno o 03.15 hodine oznámenie od pána, ktorý išiel do práce, že na Jurkovičovej ulici v Nitre pobehuje asi trojročné dieťa.

Dievčatko malo na sebe len pyžamko a na ňom svetrík. Okamžite bola na miesto vyslaná policajná hliadka, ktorá sa od dieťaťa snažila dozvedieť čo najviac informácii. Policajtom Pohotovostnej motorizovanej jednotky povedala, že sa volá Sofia a ide za mamičkou. Opísala im ako si otvorila dvere a aj to že zišla po schodoch z piateho poschodia.

V tom čase už na číslo 158 volala vystrašená pani, ktorá do telefónu uviedla, že sa jej stratila 3 ročná vnučka. Operačný dôstojník ženu upokojil a povedal, že jej vnučka je v bezpečí a prinesie jej ju policajná hliadka.

Do desiatich minút od oznámenia policajti odovzdali dieťa v poriadku a bez zranení starej mame. Tá svoje vnúča objímala v náručí šťastná, že sa nič nestalo a policajtom poďakovala.

zdroj: KR PZ Nitra

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť

TV program: