04202024sob

Deti nechal na Obecnom úrade, nech sa o ne postarajú tam

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Deti nechal na Obecnom úrade, nech sa o ne postarajú tamZBEHY 19. marca 2015 - Poverený policajt z Obvodného oddelenia PZ Lužianky obvinil z prečinu odloženia dieťaťa 55 ročného muža. Obvinený dňa 18. marca odniesol svoje 4 deti na Obecný úrad v Zbehoch. Dôvodom jeho konania malo byť nevyplatenie sociálnych dávok. Pracovníčkam preto povedal, nech sa oni postarajú o jeho deti. Deti vo veku 15, 14, 13 a 6 rokov nechal na Obecnom úrade a z miesta odišiel. Starosta obce okamžite vec oznámil na polícii. Hliadka Obvodného oddelenia otca štyroch detí zakrátko vypátrala a predviedla k vypočutiu.

Po vykonaní všetkých potrebných procesných úkonov bol umiestnený do cely policajného zaistenia. Dnes bude predvedený pred sudcu Okresného súdu v Nitre. O celej udalosti policajti vyrozumeli matku detí, ktorá si ich prevzala.

Kto odloží dieťa, o ktoré ma povinnosť starať sa a ktoré si nemôže zadovážiť pomoc, na mieste kde mu nehrozí nebezpečenstvo ohrozenia života alebo zdravia, potrestá sa odňatím slobody až na dva roky.
zdroj: KR PZ Nitra

NEPREHLIADNITE: Portál Nitraonline.sk hľadá spolupracovníkov na dopisovanie, realizáciu fotoreportáží a videoreportáží, redaktorskú prácu, ale najmä pre obchodné zastupovanie. Príp. ak sa venujete, alebo poznáte niekoho, kto sa venuje, alebo by sa chcel realizovať napr. v tvorbe zaujímavých videí, video relácii, fotoreportáží, dopisovaní alebo v obchodnom zastupovaní portálu Nitraonline.sk, ozvite sa.

Tel.: 0903 671 087

e-mailTáto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.


 

Viac tu: https://www.nitraonline.sk/pracovne-ponuky/669-manazer-obchodny-zastupca-redaktor-fotograf-portalu-nitraonline-sk

Staňte sa spolutvorcom portálu NITRAONLINE.sk!

Ak je vo Vašom okolí niečo, na čo by ste chceli upozorniť, stalo sa niečo vo Vašom okolí, posielajte nám tipy, fotografie, videá, informácie, radi ich budeme na portáli Nitraonline.sk uverejňovať. Posielajte na e-mail: info (zavináč) nitraonline.sk, alebo telefonicky na: 0903 671 087

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť

TV program: