04262024pia

Objasnený prípad napadnutého mladíka pred klubom na Drážovskej ceste v Nitre

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

NITRA 24. novembra 2015 - Polícia v Nitre objasnila prípad zbitého mladíka pred klubom na Drážovskej ceste.

Vo štvrtok 19.11.2015 asi pol hodinu po polnoci sa 19 ročný Matej dostal pred zábavným klubom do slovnej potýčky s 24 ročným Máriom. Tá sa vyhrotila do fyzického napadnutia, po ktorom zostal poškodený Matej ležať na chodníku.

Vtedy k nemu pristúpil druhý z útočníkov a kopol ho asi tri krát do hlavy v oblasti sánky. Polícia po incidente rozbehla pátranie po páchateľoch a vytipovala si možné podozrivé osoby. Kriminalisti zistili, že skutok spáchali 24 ročný Mário z Janíkoviec a rovnako starý Roderik z Mojmíroviec.

Andrej Budai photo - video - fotografické a video služby - svadby, stužkové, promócie, birmovky, plesy, rodinné a firemné stretnutia a akcie, športové a spoločenské podujatia...
Vyšetrovateľ Policajného zboru obvinil 24 ročného Roderika z trestných činov ublíženia na zdraví a výtržníctva a dal podnet na návrh na jeho väzobné trestné stíhanie. 24 ročný Mário bol vyšetrovateľom obvinený z trestného činu výtržníctva a stíhaný bude na slobode.

Za trestný čin ublíženia na zdraví hrozí trest odňatia slobody na 4 až 10 rokov a za výtržníctvo tri roky odňatia slobody.

zdroj: KR PZ Nitra

Portál NITRAONLINE.SK hľadá MANAŽÉRA/MANAŽÉRKU portálu!

Portál Nitraonline.sk hľadá ambiciózneho, šikovného, komunikatívneho, zodpovedného a iniciatívneho človeka na obsadenie pozície manažéra portálu pre komplexný chod portálu, jeho aktualizáciu a obchodné zastúpenie.

Okrem toho hľadáme spolupracovníkov na dopisovanie, realizáciu fotoreportáží a videoreportáží, redaktorskú prácu.

Tel.: 0903 671 087

e-mail
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Viac tu: https://www.nitraonline.sk/pracovne-ponuky/669-manazer-obchodny-zastupca-redaktor-fotograf-portalu-nitraonline-sk

Staňte sa spolutvorcom portálu NITRAONLINE.sk!

Ak je vo Vašom okolí niečo, na čo by ste chceli upozorniť, stalo sa niečo vo Vašom okolí, posielajte nám tipy, fotografie, videá, informácie, radi ich budeme na portáli Nitraonline.sk uverejňovať. Posielajte na e-mail: info (zavináč) nitraonline.sk, alebo telefonicky na: 0903 671 087.


Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť

TV program: