04192024pia

Vetroň v Nitre spadol na strechu rodinného domu, pilot sa pred pádom katapultoval

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

NITRA 2. apríla 2016 - Dňa 02.04.2016 krátko po trinástej hodine bol ohlásený pád bezmotorového lietadla do obývanej časti pri Zoborskom jazierku. Na mieste udalosti zasahovalo osem hasičov z hasičskej stanice Nitra s tromi kusmi techniky.

Vetroň v Nitre spadol na strechu rodinného domu, pilot sa pred pádom katapultoval

Na mieste zásahu bol prítomný aj riaditeľ OR HaZZ Nitra Slavomír Sýkora. Po príchode na miesto zásahu bolo prieskumom zistené, že na streche rodinného domu na Jazernej ulici sa nachádza spadnuté bezmotorové lietadlo - vetroň. Pilot sa na mieste udalosti nenachádzal.

Andrej Budai photo - video - fotografické a video služby - svadby, stužkové, promócie, birmovky, plesy, rodinné a firemné stretnutia a akcie, športové a spoločenské podujatia...
Hasiči vykonali zabezpečenie vetroňa ako aj obhliadku, či sa tam nenachádza pilot. Na základe vyjadrení svedkov udalosti bolo zistené, že pilot sa katapultoval ešte pred dopadom vetroňa a pristál na strome pri rodinnom dome, ktorý sa nachádzal neďaleko padnutého lietadla.

Vetroň v Nitre spadol na strechu rodinného domu, pilot sa pred pádom katapultoval

Pilot bol nájdený v ošetrení osádky ZZS. Mal zranenia v tvárovej časti, bol pri vedomý a komunikoval. Zranený pilot bol odvezený na ošetrenie do nemocnice. Po zdokumentovaní udalosti vyšetrovateľmi Policajného zboru a leteckých nehôd bolo na miesto povolané vozidlo z hydraulickou rukou. Po príchode tohto vozidla bol vetroň zaistený popruhmi a pomocou hydraulickej ruky bol postupne zložený zo strechy domu na verejnú komunikáciu. Činnosť sťažovalo elektrické vedenie a stromy.
zdroj a fotografie: KR HaZZ Nitra

Portál Nitraonline.sk hľadá ambiciózneho, zodpovedného a iniciatívneho človeka na pozíciu manažér/manažérka portálu pre komplexnú správu portálu a obchodné zastúpenie!

Taktiež hľadáme spolupracovníkov pre dopisovanie, realizáciu fotoreportáží a videoreportáží, redaktorskú prácu. Príp. ak sa venujete, alebo poznáte niekoho, kto by rád pracoval ako obchodný zástupca pre portál Nitraonline.sk s bezkonkurenčnými províziami, resp. ak poznáte niekoho, kto sa venuje, alebo by sa chcel realizovať napr. v tvorbe zaujímavých videí, video relácii, fotoreportáží, dopisovaní pre portál Nitraonline.sk, ozvite sa.

Tel.: 0903 671 087

e-mail
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Viac tu: https://www.nitraonline.sk/pracovne-ponuky/669-manazer-obchodny-zastupca-redaktor-fotograf-portalu-nitraonline-sk

Staňte sa spolutvorcom portálu NITRAONLINE.sk!

Ak je vo Vašom okolí niečo, na čo by ste chceli upozorniť, stalo sa niečo vo Vašom okolí, posielajte nám tipy, fotografie, videá, informácie, radi ich budeme na portáli Nitraonline.sk uverejňovať. Posielajte na e-mail: info (zavináč) nitraonline.sk, alebo telefonicky na: 0903 671 087.


 

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť

TV program: