04202024sob

PR články, komerčné, Levice

Nové obchodné centrum v Nitre?

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

NITRA 21. júla 2015 - Obchodné centrum nemusí byť len o nakupovaní. Je to miesto, kde sa ľudia radi stretávajú, relaxujú či trávia čas na rôznych kultúrnych podujatiach.

Nové obchodné centrum v Nitre?

O to sa usiluje CENTRO NITRA, ktoré v posledných dňoch prešlo výraznými zmenami.

Nové obchodné centrum v Nitre?

CENTRO NITRA privítalo svojich zákazníkov v pondelok ráno veľmi netradične. Hlavný vstup totiž po prvýkrát venovalo Nitre a jej obyvateľom. Tvorí ho tzv. zrkadlo Nitry - reálna fotografia nitrianskeho hradu a najvyššieho vrchu - Zobor. Je symbolom hrdosti, lokálpatriotizmu a regiónu, v ktorom sa CENTRO NITRA nachádza a ktorý podporuje. „Najdôležitejšou zmenou je, že sa chceme priblížiť k ľuďom a skvalitňovať ich život. Naším cieľom je zabezpečiť im pohodlie, ponúknuť kvalitu a príjemné prostredie a tomu prispôsobíme všetky konkrétne kroky,” prezradila Petra Hadžová, marketingová koordinátorka Centro Nitra.
Nové obchodné centrum v Nitre?


Ďalším prekvapením pre zákazníkov je vynovený interiér či chodby, ktoré znázorňujú nitrianske dominanty. CENTRO NITRA okrem uvedených noviniek ponúka aj širšie možnosti kultúrneho vyžitia v rámci rôznych spoločenských akcií a podujatí s prínosom pre ľudí.

Návštevníci sa môžu už čoskoro tešiť na Príbeh papiera (10. 8. - 6. 9.) - netradičná interaktívna výstava o jednej z najbežnejších surovín, na ktorej dôležitosť a používanie chce obchodné centrum upozorniť. Ďalšie plánované veľké podujatie bude októbrová Výstava drevených sôch nitrianskych osobností v spolupráci s občianskym združením ŠOK. Výstava bude prezentovať prínos pre Nitru piatich veľkých osobností - Ján Telegdy, Dr. janko Jesenský, Karol Spišák, František Mojto a Pribina.

Nové obchodné centrum v Nitre?

CENTRO NITRA má v každom smere záujem na regionálnom rozvoji. Je partnerom Divadla Andreja Bagara, Agrokomplexu a spolupracuje s mnohými neziskovými organizáciami. Je otvorené všetkým nápadom, ktoré zlepšia život obyvateľom Nitry.

__________________________________________________________________
CENTRO NITRA
Obchodné centrum CENTRO NITRA vzniklo v roku 2006 ako spoločný projekt developerskej spoločnosti Discovery group a spoločnosti DB Real Estate. Je prvým moderným obchodným centrom v nitrianskom regióne, zameraným na pohodlný nákup celej rodiny. Nachádza sa na 33 000 m2 a tvorí ho viac ako 90 obchodných jednotiek, Fastfood zóna a kaviarne, vyše 900 parkovacích miest. Viac informácií nájdete na www.centronitra.sk.

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť

TV program: