04262024pia

PR články, komerčné, Levice

Nákupy školských potrieb netreba nechávať na poslednú chvíľu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Prázdniny sa sotva prehupli do druhej polovice a rodičia školopovinných detí pomaly začínajú pomýšľať na nákupy školských potrieb. Každoročne sa v auguste zapĺňajú regály mnohých obchodov bohatou nádielkou školských tašiek, peračníkov, zošitov, obalov, farbičiek, ceruziek a mnohých ďalších položiek, ktoré neodmysliteľne ku školákom patria.

Nákupy školských potrieb netreba nechávať na poslednú chvíľu

Hurá do školy

Asi najviac zo všetkých školákov sa do školy chystajú budúci prváci, ktorí si toho potrebujú aj najviac nakúpiť. A je viac ako pravdepodobné, že nakupujú aj s najväčšou radosťou. Na príprave výbavy pre prváčku či prváčika sa často podieľa celá rodina, vrátane starých či krstných rodičov, ujov a tiet. Veď len vybrať kvalitnú školskú tašku, aby bola ľahká, priestranná a ergonomická, je celá veda. O finančnej náročnosti týchto obľúbených nákupov škoda hovoriť. Z roka na rok stúpajúce náklady sa aspoň čiastočne snaží kompenzovať štát svojimi príspevkami. 

Ako a kde dobre nakúpiť a pritom aj niečo ušetriť

Kedysi sa kupovali školské a kancelárske potreby výhradne v obchodoch na to určených. Dnes je to všetko iné. Stále síce fungujú špecializované obchody, zamerané na predaj papierenského tovaru a doplnkov, no predovšetkým pred začiatkom nového školského roka tovar s týmto zameraním zakúpite naozaj všade. Dávajte si však pri kúpe pozor - najlacnejšie rozhodne neznamená najkvalitnejšie. Vyberajte si rokmi overené značky, prípadne si prečítajte recenzie na webe. Obľúbeným obchodom na celoročný nákup školských a kancelárskych potrieb je TEDi. V aktuálnom TEDi letáku nájdete inšpirácie na nákup všetkého potrebného. Produkty značky TEDi sú nemeckej kvality, no spoliehajú sa aj na tradičných značkových výrobcov ako Faber-Castell, Pelikan alebo Herlitz. V ponuke TEDi produktov nájdete aj bohatú ponuku školských zošitov či vreckových kalkulačiek. Overte si, aké majú v TEDi otváracie hodiny a vyberte sa preskúmať ich plné regály, pripravené pre všetky vekové kategórie školákov. TEDi Bratislava ponúka svoj tovar v dvoch veľkých nákupných centrách: Shopping Palace Zlaté Piesky a Bory Mall Bratislava.

Skúste výhodný nákup s Kaufino

Na webových stránkach Kaufino.com akčné letáky sa oplatí nakupovať. Dôvodov je hneď niekoľko: na jednom mieste nájdete ponuku obchodov, aktuálne letáky a tovar v akcii. Vyhľadávanie na stránke je veľmi jednoduché a zvládne ho naozaj každý. Medzi top ponukou akčných letákov obchodov nájdete napríklad vždy aktuálne akčné letáky Lidl. Ak máte záujem, môžete si Lidl leták prelistovať a je viac ako pravdepodobné, že jeho ponuka vás nesklame a vyberie si naozaj každý. Sledujte leták Lidl, aby vám okrem stálej ponuky akciových produktov neušiel tematický týždeň, venovaný práve školskej výbave. 

Do školy s ruksakmi a taškami za super LIDL ceny

Či ste rodičmi budúceho prváčika, alebo máte doma skúseného školáka, školskú tašku alebo ruksak potrebujú všetky deti. Pohodlná a ergonomicky tvarovaná školská taška sa postará o zdravý vývoj chrbtice a uľahčí každodenné nosenie ťažkých kníh, zošitov a ostatných pomôcok, nevyhnutných na vyučovanie. Veľkej obľube sa tešia aj školské tašky na kolieskach, ktoré sú vhodné nielen do školy, ale aj na cestovanie. Lidl shop odporúča školské tašky značky TOPMOVE®, ktoré ponúkajú vo viacerých farebných prevedeniach. Samozrejmosťou sú mnohé priehradky, napríklad na tablet či notebook. Bezpečnosť zas zvyšujú reflexné prvky, ktoré sa nachádzajú na prednej strane ruksaku.  

Aby ste pri nákupoch naozaj na nič nezabudli, odporúčame vám napísať si vopred zoznam školských potrieb.

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť

TV program: