04202024sob

Spoločnosť Mühlbauer Technologies v priemyselnom parku Nitra - Juh oficiálne otvorila novú výrobnú halu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

NITRA 27. septembra 2015 – Spoločnosť Mühlbauer Technologies, s.r.o., oficiálne otvorila svoju ďalšiu výrobnú halu v priemyselnom parku Juh v Nitre – Dolných Krškanoch. Nové výrobné priestory majú 5000 m2 a prevádzka sa v nich postupne začala od januára 2015. Zamestnanie tu nájde približne ďalších 130 osôb.

Spoločnosť Mühlbauer Technologies v priemyselnom parku Nitra - Juh oficiálne otvorila novú výrobnú halu

Sme veľmi radi, že môžeme dnes slávnostne otvoriť priestory novej výrobnej haly. Zároveň sme hrdí na to, že práve naša spoločnosť disponuje najnovšou technológiou v rámci koncernu, čo je skôr raritou ako pravidlom v praxi,“ povedal konateľ spoločnosti Mühlbauer Technologies Ladislav Paškrta.

Investícia do nových výrobných priestorov v rámci druhej etapy dosiahla 16 miliónov EUR a celkom sme od roku 2007 preinvestovali už viac ako 35 miliónov EUR,“ priblížil majiteľ koncernu Mühlbauer Holding AG Josef Mühlbauer.

Na slávnostnom otvorení novej haly sa zúčastnil aj predseda vlády SR Robert Fico, minister práce, sociálnych vecí a rodiny Ján Richter, minister pôdohospodárstva Ľubomír Jahnátek a štátny tajomník Ministerstva hospodárstva SR Rastislav Chovanec.

Koncern Mühlbauer sa zameriava na vývoj špeciálnych technológií – inšpekčné technológie, technológie na výrobu cestovných pasov, technológie na princípe kontroly biometrických údajov a tiež na systémy na výrobu bankomatových kariet pre potreby bankového a vládneho sektoru.

Andrej Budai photo - video - fotografické a video služby - svadby, stužkové, promócie, birmovky, plesy, rodinné a firemné stretnutia a akcie, športové a spoločenské podujatia...
V súčasnosti má náš závod v Nitre 300 zamestnancov. V horizonte 6 mesiacov by sme chceli posilniť naše rady o viac ako 100 kvalifikovaných zamestnancov so strojárskym vzdelaním,“ doplnil Ladislav Paškrta s tým, že na vyhľadávaní a výchove svojich budúcich zamestnancov spoločnosť aktívne participuje. „V regióne aktuálne spolupracujeme so štyrmi strednými školami a pôsobíme v projekte duálneho štúdia. Taktiež spolupracujeme s dvomi nitrianskymi vysokými školami a sme zapojení do národného projektu Vysoké školy ako motory rozvoja vedomostnej spoločnosti,“ zhodnotil Ladislav Paškrta. Štruktúra zamestnancov spoločnosti je strojársky orientovaná a koncern Mühlbauer zamestnáva celosvetovo viac ako 3000 ľudí.

Závod v Nitre je rozdelený do dvoch divízií. Vývoj a výskum a výroba. „Tieto oddelenia pracujú v synergii – konštrukcia vyvinie technológiu a výroba zrealizuje projekt,“ vysvetlil Ladislav Paškrta a dodal, že 100 percent výroby spoločnosť vyváža do zahraničia. Najviac exportuje do USA, Číny, Malajzie, Severnej Ameriky, ale tiež do krajín Afriky.

Skupina Mühlbauer bola založená v roku 1981 a zameriava sa na vývoj špeciálnych technológií – inšpekčné technológie, technológie na výrobu cestovných pasov, technológie na princípe kontroly biometrických údajov a tiež na systémy na výrobu bankomatových kariet pre potreby bankového a vládneho sektoru. Celosvetovo zamestnáva viac ako 3000 ľudí. Svoje technologické centrá má v Nemecku, Malajzii, Číne a v Srbsku. Na Slovensku pôsobí spoločnosť Mühlbauer Technologies, s.r.o., od júla 2009 v priemyselnom parku Juh v Nitre a má 300 zamestnancov.

zdroj a fotografia: MEDIA CENTRAL, s.r.o.

POZRITE SI AJ:

Pri Nitre pribudne 100 nových pracovných miest


Portál NITRAONLINE.SK hľadá spolupracovníkov!

Portál Nitraonline.sk hľadá spolupracovníkov pre obchodné zastupovanie, na dopisovanie, realizáciu fotoreportáží a videoreportáží, redaktorskú prácu. Príp. ak sa venujete, alebo poznáte niekoho, kto by rád pracoval ako obchodný zástupca pre portál Nitraonline.sk s bezkonkurenčnými províziami, resp. ak poznáte niekoho, kto sa venuje, alebo by sa chcel realizovať napr. v tvorbe zaujímavých videí, video relácii, fotoreportáží, dopisovaní pre portál Nitraonline.sk, ozvite sa.

Tel.: 0903 671 087

e-mailTáto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.


Viac tu: https://www.nitraonline.sk/pracovne-ponuky/669-manazer-obchodny-zastupca-redaktor-fotograf-portalu-nitraonline-sk

Staňte sa spolutvorcom portálu NITRAONLINE.sk!

Ak je vo Vašom okolí niečo, na čo by ste chceli upozorniť, stalo sa niečo vo Vašom okolí, posielajte nám tipy, fotografie, videá, informácie, radi ich budeme na portáli Nitraonline.sk uverejňovať. Posielajte na e-mail: info (zavináč) nitraonline.sk, alebo telefonicky na: 0903 671 087.

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť

TV program: