04252024štv

Pri obci Lehota sa zrazili dve osobné vozidlá

3 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (1 Vote)

LEHOTA 7. februára 2022 - V katastri obce obce Lehota sa zrazili dve osobné vozidlá. Ako informovala Andrea Červočová z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Nitre, dopravnú nehodu nahlásili v dňa piatok 4. februára 2022 krátko po 10.00 hod.

Pri obci Lehota sa zrazili dve osobné vozidlá

Podľa jej ďalších informácii na mieste udalosti zasahovali príslušníci Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Nitre, ktorí zranenej osobe poskytli predlekársku prvú pomoc, zabezpečili havarované vozidlá proti vzniku požiaru a očistili vozovku.

Na Voyo.cz nájdete viac ako 2000 filmov, dokumentov a reality shows s najširšiu ponuku českých a slovenských seriálov z platených streamingových služieb.

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

KVALITNÝ NÁBYTOK, PRODUKTY TOPSHOP, DORMEO, DELIMANO, WALKMAXX, WELLNEO, ROVUS - OBUV A MÓDA - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE - KVALITNÝ ALKOHOL

Pri obci Lehota sa zrazili dve osobné vozidlá

zdroj a foto: KR HaZZ v Nitre

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť

TV program: